خدمات کونیک کاری در واقع برشکاری بوده که برای انواع ورق قابل انجام هستند. در فرایند Conicize گوشه‌های زوایه‌دار و تیز از بین رفته و گوشه‌های منحنی به وجود می‌آید. این عمیلات نیاز به زمان زیادی نداشته و در دو تا سه روز کاری تمام می‌شود. برای انجام کونیک کاری باید مشتری زوایای مورد نظر خود را مشخص کرده و نقشه‌ای کامل از زوایا را به کارشناس دستگاه کونیک ورق بدهد. شما برای دریافت این خدمات توانسته با کارشناسان وبسایت آهن پرو در ارتباط باشید.

خدمات کونیک کاری چیست؟

برای تولید لوله‌های مانیسمان از خدمات کونیک استفاده می‌کنند. ساخت لوله بدون درز از طریق قالب‌های گوناگون با تبدیل شمش به لوله صورت می‌گیرد. برای این کار ابتدا شمش گرد را با نورد و کشش تبدیل به شمش فولادی می‌کنند. سپس بعد از عملیات به خصوصی شمش را به صورت لوله مانیسمان از طریق از بین بردن گوشه‌های زاویه‌دار و ایجاد گوشه‌های منحنی می‌سازند.

مراحل کونیک کردن لوله مانیسمان

برای ساخت لوله های بدون درز چندین مرحله باید انجام شود که شامل مراحل: برشکاری، گرمادهی، شلیک سمبه، تاب گیری و در نهایت خدمات کونیک کاری است. در ادامه شما را با این فرایند آشنا می‌کنیم.

برشکاری

ابتدا شمش فولادی را با توجه به نیاز مشتری در ابعاد گوناگون برشکاری کرده و قطع می‌کنند.

گرمادهی شمش در کوره

در مرحله گرمادهی فولاد را در کوره سرخ و گرمادهی می‌کنند که برای این کار کروه قوسی شکل را روشن کرده تا به گرما برسند. سپس بعد از برش، قطعات شمش داخل کوره ریخته شده و از طریق سوخت گاز در کوره گرم می‌کنند.

مرحله لخ پرس

در این مرحله از فرایند کونیک کاری لوله اقدام به سوراخ کردن شمش می‌کنند.

گرد کردن و فرم دادن شمش

در این مرحله شکل درستی به شمش فولاد داده و برای این کار از دستگاه النگاتور استفاده می‌کنند که شمش فولادی به صورت توپی توپر در می‌آیند.

شلیک سمبه

بعد از فرم دادن به شمش، سمبه‌ای به اندازه 12 متر با سرعت در داخل شمش پرتاپ می‌شود. سپس در صورتی که لوله‌ای نافرم باشد اقدام به تاب‌گیری و صاف کردن آن می‌کنند.

آزادسازی سمبه

سمبه در دورن لوله شلیک شده و از لوله جدا می‌شوند.

مرحله کروی‌کاری

بخش ابتدایی و انتهایی لوله از حالت تیزشدگی خارج شده و کروی می‌شوند.

کشش

این مرحله با این هدف انجام می‌شود که شکلی مناسب با توجه به سفارش مشتری به لوله بدهند. از این رو لوله را تا 24 متر تحت کشش می‌گذارند.

خنک‌کاری

با توجه به این که در مراحل قبلی برای کونیک کاری، لوله‌ها تحت حرارت مستقیم و غیرمستقیم قرار گرفته باید حرارت آن‌ها را پایین آورد. از این رو از خنک‌کاری برای سرد کردن استفاده می‌کنند.

اندازه‌گیری

لوله‌ها را به نسبت ابعاد مورد نیاز مشتری برش می‌دهند.

آزمایش‌گیری

سپس لوله‌ها مورد تست آزمایشگاهی در داخل کارخانه قرار گرفته و از طریق کامپیوتر، لوله‌ها تست شده و ضایعات آن را دور می‌ریزند.

کونیک کاری

کونیک در جوشکاری با هدف تسهیل فرایند جوشکاری صورت می‌گیرد. در مرحله کونیک کاری لوله، هر دو سر انتهایی و ابتدایی آن از طریق دستگاه کونیک صاف می‌شوند.

پولیش‌کاری

با هدف جلوگیری از پوسیدگی و دادن قابلیت ضدزنگ به لوله، مقداری روغن بر روی سطح لوله مالیده تا به مرور زمان آسیب نبینند.

بسته بندی لوله مانیسمان

لوله‌های تولید شده از طریق خدمات کونیک کاری را به صورت شش ضلعی بسته‌بندی می‌کنند. با تسمه‌های مخصوصی آن را بسته و به انبار یا ماشین برای بارگیری می‌فرستند.

نتیجه‌گیری

کونیک از جمله مراحل مهم برای تولید لوله‌های مانیسمان است که این لوله‌ها از طریق اکسترودینگ و با قالب متنوع ساخته می‌شوند. خدمات کونیک کاری شامل از بین بردن گوشه‌های تیز لوله و تبدیل آن‌ها به گوشه‌های منحنی است. در صورتی که شما در حوزه تولید لوله مانیسمان فعالیت می‌کنید؛ برای دریافت خدمات کونیک کردن توانسته با کارشناسان وبسایت آهن پرو در ارتباط باشید.

تامین تجهیزات صنایع فولاد، نفت و پتروشیمی مشاهده وبسایت آماویس
تلگرام اینستاگرام تماس